Webcam!

Kom ju på att jag har en webcam man kan leka med och ta egobilder eller outfitbilder, jag testade den lite på nyårsafton för och ta en bild på min klänning. Det är lite väl ljusa färger dock men jag kanske får sitta och mixtra lite med inställningarna och se om det går att göras bättre. En av dem fick tjäna som ny facebookbild med, kan inte gömma mig bakom rosa fluff hela tiden, då är det ju ingen som vet vem jag är sen :) Klänningen finns att köpa hos www.eliteladies.se, de har massor av fina, överraskande billiga klänningar med mycket färger, dock verkar de smått oseriösa tyvärr, jag fick vänta nästan 2 månader på mina klänningar som jag beställde i början av juni till sommaren, när jag väl fick dem var sommaren nästan över... och tydligen blir det problem om man skulle behöva reklamera något. Så jag ska kanske inte riktigt rekommendera dem, man handlar på egen risk och var säker på att du ska/kan ha de kläder du beställer, så du inte måste skicka tillbaka.

Och yay, det gick och ladda upp bilder! Iaf de från webcam, imorrn ska jag försöka ladda upp mobilbilder så det äntligen kan bli lite liv i inläggen! :D