Första dagen i nya lägenheten

134 Waterville Terrace, Blanchardstown, Dublin 15. Där har vi min nya adress för ett tag framöver. Feel free och skeppa ner svenska presenter ;) nevars, men nu är vi installierade, det är faktiskt en jäkligt nice lägenhet, fräsch och rymlig. Jag ska filma den så fort vi får internet, för tillfället får vi hålla till godo med Stefans något crappy mobila internet och turas om, jag tänker inte ens försöka ladda upp bilder för det är knappt en får upp webbsidor. Kommer väl ta upp till en vecka iallafall tyvärr. Men vi har tre sovrum, jag och Adde i det stösta med jättefin utsikt och en liten walk-in-closet :D Stefan har det andra och sen finns det ett gästrum till eventuella besökare (som jag hoppas börjar trilla in frekvent sen). Köket är stort och rymligt med stengolv, det är heltäckningsmatta i resten av lägenheten. Vi har massa skåp i ekfärg med nya uppsättningar av tallrikar, koppar etc etc, och ett jättesött litet kylskåp som bara väntar på att bli fyllt med läckerheter. Dock är vi alla fattiga som kyrkråttor nu så de riktigt fina kulinariska rätterna får vänta lite. I vardagsrummet där vi nog kommer spendera största delen har vi en öppen spis med gasfunktion och elektriska flammor :) plus två soffor och en fåtölj som redan har fått varsin given ägare (jag verkar ha blivit tilldelad fåtöljen) och utgången till balkongen som är riktigt nice, med en utsikt över den närliggande parken. Vad mer? Tre badrum, hela tre trappor sammanlagt att gå uppför för att ens komma in i lägenheten, bådar gott när man ska fyllevandra hem sen.

Det blir lättare sen när jag lagt upp filmen från lägenheten, kan inte riktigt göra den rättvisa i text. Idag har vi iaf varit och handlat sängkläder för det fanns inga. Största kingsizetäcket ever till vår kingsizesäng. Och lagat första måltiden under kvällen, extremt söt klyftpotatis med kotletter och pepparsås. Ska strax ge oss ut på lite scouting i området och få lite frisk luft. Imorgon börjar allvaret, halv tio kommer jag stå och darra av nervös förväntan i receptionen på IBM och börja min första vecka som the ultimate noob... scary!