Sista arbetsdagen på J-vägen.

Så var sista arbetsdagen på Jungfruvägen gjord. Min stadiga arbetsplats som jag ständigt återkommit till i ca... 4 år, eller 5 till och med? Det återstår att se om jag kommer tillbaka dit återigen när jag kommer hem sen, eller om stället är borta. Det är ju rätt skruttiga brukare där och försvinner en eller fler så vet man ju inte vad som sker. Jag kan ärligt säga att jag inte kommer sakna arbetet, jag känner att jag gjort mitt på vårdfronten ett tag och även fast jag trivdes med de flesta kollegorna och kommer sakna dem, så var det ett rätt segt och stimulansfattigt jobb, minst sagt :) Jag fick krama de sista kollegorna hejdå och skriva mitt farväl på tavlan i personalrummet. Lite småläskigt ändå faktiskt. Har vandrat runt lite långsammare än vanligt idag, hemliga uppdraget bestod av att köra upp till Skavsta och hämta hem Adde, som kommit på överraskningsvisit hastigt och lustigt. Tänkte att det kanske var dåligt väder och har självdistans nog att veta att jag inte är den brightaste när det gäller lokalsinne, även fast jag åkt en viss väg massor av ggr kan jag bli virrig och förirra mig bort från den, speciellt när det är mörkt. Så jag gav mig av tidigt, upptäckte att väglaget var bra och vädret stabilt och fann mig framme vid flygplatsen två timmar innan Addes plan skulle komma. Bara köpa sig en kaffe och några tidningar och slå ner baken ett tag. Kändes lite skumt att sitta där utan att ha ett plan och passa.

När han sen väl kom vid halv elva var jag bra seg, körde ändå hela vägen hem till Mjölby där vi gjorde ett break för lite käk och kaffe, sen fick han ta sista biten. Kom väl i säng runt halv tre och sen upp igen halv sex. Fan vad snäll jag e alltså ;) sömn är överskattat...

Nu under kvällen har vi äntligen blivit klara med att stuva undan alla mina kartonger och lådor. Kvar är det som ska slängas eller tas till loppis. Imorgon ska jag packa, och det ligger redan en hel del i mina väskor. Jag ska också göra massa ärenden på stan, åka in till Vadstena och besöka Jenny och eventuellt en till, besöka pappa för och säga hejdå, ta en riktigt, riktigt, lång promenad med mina hundar och gråta en skvätt till över dem, samt hämta min dator. Fick den idag men nu när jag flyttat hem igen kommer alla paket till Ica istället och de stänger åtta, samtidigt som jag slutar i Vadstena. Tror det är rätt kört o hinna då faktiskt.

Så ja, två dagar kvar i Sverige, mycket snurrar i huvudet nu och jag kommer ständigt på nya saker jag måste fixa. Men till imorrn kväll ska allt vara klart. Nyårsafton ska vara lugn, och fokuseras på och umgås.