Förberedelser

Har varit iväg större delen av dagen, har precis kommit hem och äntligen packat upp laptopen! <3 Det är en hel del och vänja sig vid, jag är så van vid min netbook där tangenterna sitter tätt och nu är de plötsligt utsträckta, missar alla bokstäver som sitter längst till vänster och kommer åt capslock precis hela tiden. Men det känns som lyx att sitta och skriva på en så pass stor skärm igen :) Under förmiddagen hade jag en bildate med Andreas och tog en kaffe, snackade lite skit och tog sedan farväl av honom med. Avskedsturnen fortsatte i Vadstena där jag drack ännu en kopp kaffe hos Jenny, hundarna fick busa av sig lite och sen ytterligare ett farväl. Inte många kvar nu, familjen samt dem som dyker upp på nyårsfesten. Hade inte hunnit några mer ändå =(

Jag har också skrivit ut mitt bordingkort, satt in pengar på banken, köpt massa hundmat etc etc, saker som behövde göras tills jag åker. Nu ska det inte vara nånting kvar, förutom att låta pappa skriva på bytespappret till bilen, min morbror bestämde sig för att köpa bilen trots allt. 2000 kr får jag för den som kommer gå direkt till hyra och deposit nästa vecka.

Nu har jag några timmar "ledigt" hemma innan jag åker till pappa för och säga hejdå till honom och lämna Sagas papper. Kommer nog bli jobbigt när jag åker hem sen ikväll. Måste komma ihåg att installiera Skype på hans dator.

Nu ska jag iallafall ta ut mina hundar på en promenad i kylan, enligt mätaren är det bara 5 minusgrader men känns som 15. Brrr! Kommer inte sakna snön sen.