Julklappsspel!

Julklappsspelet hos Malin igår var en av höjdpunkterna detta år, synd att jag inte har fått spela det här tidigare! Riktigt skoj. Vi började kvällen med en mysig fika sammansatt av Malin som blivit en riktig bakmamma :)

När alla druckit upp sitt kaffe och te och ätit av saffransbullar och muffins så var det dags att samla ihop allas paket och placera ut på "spelplanen". Än så länge hägrar lugnet och en gemytlig stämning bland alla.

Vi börjar spela med de inslagna paketen och alla håller sig fortfarande lugna. Blir faktiskt överraskad över att det är så många stora paket, vi skulle köpa några st för ett sammanlagt värde av 50 spänn och det går tydligen att hitta annat att slå in än tuggummipaket och chokladkaka :) Sen när alla paket var utdelade och alla satt mer varsitt eller flera, öppnades dem och det var dags att spela om grejerna. Då förändrades allt...

Jag och Kiddan blev snabbt fiender då det stod klart att vi båda var ute efter samma prio 1-byte: smyckesasken! Det hela utvecklades snabbt till en pingpong-fight där den stackars asken for som ett skottspole över bordet och mellan oss, eftersom den ene lyckades slå ett vinstkast samtidigt som den andre. Jag praktiskt taget kastade mig framåt för och grabba tag i den och i nästa sekund slits den ur mitt grepp igen följt av Kiddans hånskratt. Men när jag för femtioelfte gången lyckas vinna tillbaka trofén brister det för henne - jag får ett evil eye och ur denna lugna, väna ( right) flickas mun kommer ett "GÅ OCH DÖÖÖ REBECCA!!"

Chocken runtomkring bordet var total men snart kunde man finna att detta inte var nåt ovanligt - i princip alla tjejer fick nåt vilt i blicken och ryckiga rörelser, nerverna på helspänn och alla skrek, svor, fräste och förbannade. Att ett så oskyldigt sällskapsspel kunde ta fram värsta tävlingsbitchen ur en :) Kiddan försökte byta taktik från hotelser till att försöka "tala förnuft" med mig - "Du kommer inte ha plats med den här asken i väskan sen, det blir övervikt!" Yes...

Ren panik utbröt när tärningarna ramlade ner på golvet efter alla häftiga kast.

Stackars Jenny blev ett tag sittandes med enbart sin disktrasa med julegrisar på. Men det vände snabbt och hon kammade hem en hel del prylar till sist :) När klockan väl ringde fick alla vakna upp ur sin trans och lugna ner sig. Vid det här laget var man genomsvett av all spänning och allt adrenalin. Vilken pärs...

Jag gick inte hem utan vinst jag heller utan fick ett Wellness Set som ska följa med mig till Irland :) plus en påse kaffe med hasselnötssmak och ett lipgloss. En perfekt avslutningsaktivitet och en jättehärlig kväll att säga hejdå på... :(

Idag har jag jobbat "kort" dag fram till fyra, inte gjort ett enda vettigt handtag känns det som, det är oerhört långsamt på jobbet nu när man inte kan gå ut och inte behöver laga mat eller nåt annat. Jag ska ta mig lite kaffe här hemma, sen ska jag iväg på hemligt uppdrag tills vidare. Lägger in tre bilder från söndagkvällen hemma hos Helene och Martin också :)

Alla var bra i gasen och det krävdes intensiv koncentration för att välja låtar från Spotify på TV:n ;)