Skynda skynda

7 fel på bilskrället, läckande avgassystem, stumma fjädringar och annat smått och gott, tror det är nåt slags rekord för mig det här :) men det kommer tack och lov inte vara mitt problem, antingen tar min morbror över bilen eller så köper Martinas sambo den för en symbolisk summa och använder delarna. Skönt och slippa den bördan iaf. Efter besiktningen åkte jag hem till Martina för en avskedsfika/lunch, jag blev serverad hemmagjord lasagne och hemmagjord cola, lyxigt värre :) plus det obligatoriska kaffet och en och en halv timmes prat innan det var dags att dra vidare. Dom till ett fyrverkeri och jag hemåt för att fixa till mig, slå in mina små saker och hämta upp Talitha för en tripp till Vadstena - julklappsspel står på kvällens lista härnäst. Och ännu ett tillfälle för mig att säga hejdå till vänner. Det känns kan jag säga, det är en vecka kvar nu men fortfarande blir allting ännu mer verkligt när jag nu har "avskedstour" :( Jag har verkligen lärt känna folk som jag verkligen uppskattar under hösten och kommer verkligen att sakna dem sen.