Annandagen.

Har varit en intensiv dag idag. Först jobba 13 timmar utan ett enda dugg och göra, förutom att försöka hålla sig någorlunda pigg. Slutade klockan nio men hade ändå signat upp för en fest hos några kompisar jag festade en del med för ett tag sen, tänkte att det var ett bra tillfälle och kunna säga hejdå till folk. Det intressanta i det hela var att det blev rätt tydligt vilka som ville önska mig lycka till och vilka som inte tog någon notis överhuvudtaget. Det får en att ifrågasätta sitt umgänge rätt mycket - vad är det egentligen för folk jag haft som vänner? Det hela slutade iaf med att större delen av gänget skulle ut på Harrys medans jag istället följde med Helene och Martin hem till deras lägenhet tillsammans med en till jättegullig tjej. Där satt vi och lyssnade på musik, jag fick äta Helenes julgodis och bara smutta lite på hembränt - jag var nykter under hela kvällen :) Det var mycket velande om och gå till Harrys men till slut bestämde vi oss för att det inte var värt det. Jag fick en trevlig kväll, i ett sällskap jag inte hade tänkt mig från början men är glad att jag fick tillfälle att umgås med dem istället. Självklart raggade jag med dem till Irland framöver ;)

Jag tog några bilder som jag ska lägga upp men just nu är jag för trött och har för mycket i huvet för och orka leta reda på usb-sladden som kommit bort nånstans i röran. Ska ta mig en hembakt lussebulle och varva ner lite istället :) Imorgon är det mycket som ska göras på en av mina två lediga dagar denna vecka.