Juldagen

Så var huvuddelen av julen över då :) fast i år känns det inte lika tomt som det brukar göra annars, tar nog lite mer vara på alla stunder nu och det känns fortfarande att det är jul. Det var väldigt lugnt på jobbet igår och vi såg en och annan tomte som gick förbi utanför, målinriktade med säcken på ryggen. Hittade en till när jag skulle åka hem, tyckte dock han var i det magraste laget för och vara tomte :)

Han gav mig iallafall lite extra julstämning på vägen hem, och väl hemma fanns det både julstrumpa och det sista paketet i kalendern att öppna - jag är nog allt lite bortskämd fortf när det är jul ;) sen tog vi det för en gångs skull väldigt lugnt, såg Kalle Anka och knaprade på ost och kex, sen slumrade jag till i soffan x antal ggr innan brorsan äntligen kom och vi kunde öppna julklappar. Precis alla julklappar jag fick nu kan jag ta med mig till Irland :D ett helt förråd av lotions, smink, godis, strumpor och värmande tröjor och det jag önskat mig mest - massor av fina BHar! Jag hatar att prova ut och köpa dem så jag bad mamma, som ändå säljer såna och vet allt om storlekar, att ge mig hennes dyra exemplar i julklapp ;)

Kommer nog aldrig vara utan kryddor, smink, hudvårdsprodukter eller BHar, eftersom det är sånt hon säljer på regelbunden basis, så det är ju helt perfekt.

Senare under kvällen gick vi på midnattsmässa också. Jag brukar gå på antingen den eller julotta, mest för att få höra O helga natt och bevara lite julstämning inne i kyrkan med alla tända ljus. Är inte kristen på nåt sätt men det är nåt speciellt med kyrkor i juletid :)

Nu under juldagen har jag suttit hos farmor på eftermiddagen, fikat massor och pratat massor, innan hon åker till kusinerna i Stockholm i veckan och jag kommer inte kunna träffa henne mer innan jag åker till Irland. Har suttit och övertygat henne om att hon ska sätta sig på ett plan och komma och hälsa på sen :) raggar som fasen nu på alla och försöker förmå dem att bestämma sig för och komma ner. Lockar med pubrundor och allt, värsta desperado...

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen lägga mig på soffan och bara njuta av ännu mer julmat, julgodis, och en av de böcker jag fick i julklapp. Imorgon väntar tretton timmars jobb, så jag får ta vara på den slappotid jag har.