Dan före dopparedan...

Tjugo i tolv är klockan, om ca 20 min är det julafton :) Här har det gått undan. Gårdagen spenderade jag med att åka runt och inhandla några julklappar till, som ska slås in om en liten stund. Jag väntar alltid med några klappar till sista kvällen innan julafton, det är så mysigt att sitta och pyssla med, med granen bredvid och lite julgodis att knapra på och allt är så tyst och fridfullt. Sista lugna kvällen att njuta innan det drar igång.

Jag har dock redan tjuvstartat lite ikväll, genom att fira lilljul med pappa eftersom morgondagen kommer spenderas hos mamma efter jobbet. Så jag har redan fått öppna julklappar :D Det är lite läskigt ibland hur väl pappa känner mig, eller så är det att vi har samma smak när det gäller presenter. För mig var det iallafall idel "lyxpresenter", fina men inte alltid så nödvändiga saker som alltid tilltalar en oxe som jag ;) Smycken med mycket blingbling, parfym, bodylotion, en liten ängel, choklad och lite roligt - vi hade båda köpt presenter från Lush till varandra, affären jag nämnde där de var så duktiga på att välja ut tvålar och dylikt. Jag fick en schampoo och en balsamtvål, de är jättedryga och räcker i genomsnitt som tre vanliga flaskor och doftar massor. Jag har testat dem nu ikväll, ska bli intressant och se vad resultatet blir.

 

 

 

 

 

Det brukar alltid bli så att pappa är den som köper alla "onödiga" men roliga saker och vi delar båda en liten passion för fina småprylar, ljus och dofter, medans mamma är den som förser mig med nödvändiga, förståndiga saker - perfekt komplettering! :)

Vi åt risgrynsgröt med massor av kanel och socker, glögg och en julkaka som brorsan hade fixat, och chillade lite i soffan med kaffe och Sagan om Ringen på tv. Åkte hem och fann att julgranen äntligen var uppe, så nu ska jag sätta mig med min varma choklad och ha lite julmys för mig själv med de sista paketen. Varma, kanel-och-glöggdoftande kramar till er alla.