Dan före dan före dan före dan...

Då var man hemma i Sverige igen då, för endast två korta veckor och sen smäller det. För ett par timmar sen bokade jag min sista biljett på ett tag, en enkelresa till Dublin. Ingen retur. Lite skrämmande faktiskt ^^ ingen aning om när jag kan åka hem tidigast sen, antagligen tar jag väl rena helgtripper ibland trots att det kommer kosta lite mer. Det var lite oroligt på flygplatsen igår eftersom alla flyg till och från från Heathrow i London var inställda och det kom flygplan därifrån som fick landa i Dublin istället, vilket resulterade i att i princip alla plan var försenade och bytte gate med varandra så jag fick gå runt där ett tag och dubbelkolla att jag satt vid rätt gate. Men iväg kom jag, och när vi närmaste oss Skavsta fick vi stanna i luften ett tag för att de höll på och röja snö på landningbanan, det var verkligen snökaos där nere. Bussen till Linköping fick köra i 50 på motorvägen och överallt stod det strandade bilar och lastbilar. Väl i Linköping väntade JP som även denna gång agerade chaufför till mig, och vi var inte hemma förrän vid två på natten så all heder till honom som ställde upp <3

Nu under dagen har jag varit hos arbetsförmedlingen och meddelat att jag icke längre behöver deras "tjänster" - mycket tillfredsställande uppgift. Sen har jag varit ute på en härlig en och en halv timme lång promenad med lilla Fidan, Saga är kvar hos pappa fortfarande. Hon var salig över att ha matte för sig själv och alla betänkligheter angående kyla var som bortblåsta och hon praktiskt taget simmade i snön :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen får jag ju inte glömma, hade en trevlig överraskning som väntade hemma med när jag kom hem, i form av våran familjetradition; en liten julkalender med sju små paket, ett för varje dag en vecka fram till jul :D vi har haft den så länge jag kan minnas och varje år frågar mamma om vi inte är "för vuxna" för den - när det gäller presenter är man väl ALDRIG nånting så tråkigt som "för vuxen"? ;) sen tror jag mamma själv vill fortsätta med den lite, det är så mycket annat som har fadeat away vad gäller traditioner men veckokalendern, den finns alltid kvar i lådan!

Oftast så innehåller den mest småsaker och godis och sånt men innehållet spelar inte så stor roll, det är tanken som räknas och alla minnen man har av skoldagar när man satt och huttrade i mörkret på morgonen och det snöade ute, på bordet stod varm choklad och smörgåsar färdigt och en sax, så man kunde klippa bort sin present och öppna den innan man åt :) Definitivt nånting jag vill föra vidare till mina egna barn om jag får några.

Så när jag kom hem nu hade jag 2 paket att öppna eftersom jag "missade" första dagen ^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag äta lite choklad och mysa med min lilla gris innan vi åker till pappa och firar hans födelsedag och hämtar Saga <3