4:e Advent

Sitter med en stor kopp te och mina pannkakor och äter en sen frukost, det känns en aning bättre nu faktiskt, även fast näsan vägrar sluta rinna. Jag åkte ner till stan med Adde sen igår och gick där ett par timmar och letade julklappar till hans familj och jag köpte det sista jag hade kvar. Jag skulle ju ha tagit massa kort och lagt upp men det var GALET mycket folk så det gick helt enkelt inte, krångla upp kameran och försöka ta juliga kort i folkmassan funkade inte så bra :) Men han hittade det han skulle ha iaf och vi åkte hemåt runt sjutiden och beställde hem mat (känns som att det kommer bli en relativt onyttig vana, suck. Tur att det finns gym via företaget), köpte mig en pasta carbonara med sallad. Tills de ringde och typ "Vaddå sallad, vad är det? Det har inte vi!" Nehe. Springa ner till affären och köpa ruccola och spenat då. Efter maten sänkte sig lugnet över lägenheten, Jonas har åkt hem till Sverige för att fira jul och Adde och Stefan satt bänkade vid WoW, jag däckade på soffan med tidningar och popcorn. Inte en endaste öl har jag druckit denna helg, jag som hade tänkt rumla runt och ha mig åtminstone en kväll. Viljan finns men orken tryter :)

 

 

 

 

 

 

 

Lugnet finns här nu också, Stefan håller på och städar lite, Adde ligger och snarkar i sängen fortfarande och jag, ja jag sitter ju här. Ska strax börja packa, blir ju inte så mycket och ta med hem mer än julklapparna, allt annat stannar ju här tills jag flyttar. 2 veckor kvar...