Sjukt.

Eländes elände. Vaknar upp och det känns som en mullvad har borrat sig ner i halsen och byggt bo. Hela kroppen värker och näsan rinner. Fan. Jag har tydligen vandrande smittohärdar till sambos. Dricker te och käkar suspekta tabletter och  hoppas på det bästa. Skulle vilja ta mig ner till stan under dan och köpa några smågrejer till, så får se hur en mår om några timmar. Under tiden får jag ligga här och nöta Farmville och lyssna på de andras WoWspelande. Gick på bio med Adde igår kväll sen. Skulle ha sett Due Date men skärmen var trasig så vi fick välja en annan film och valet föll på Tron Legacy. Tyvärr får jag väl säga, för Adde somnade under filmen och jag nickade till ett flertal ggr, så jag antar att det inte ger nåt vidare bra betyg. En jäkla massa effekter, javisst, men de fick mig mest att må rätt illa efteråt. Men jag fick en plastkula från automaten med Voldemorts trollstav i av Adde så jag gick inte därifrån helt utan benefits ;)

Det slog mig både igår och idag att det går väldigt, väldigt fort nu. När jag kommer hem imorgon är det bara fem dagar kvar till julafton. Sen är det ett par dar där emellan som jag måste försöka klämma in lite folk att umgås med innan jag sen sticker om... två veckor. Det har känts som att det är typ en månad kvar men väldigt snart kommer jag åka ner hit igen och sen inte veta när jag kommer hem härnäst. Även fast jag gjort det här valet själv så kommer det en liten nervkittlande känsla av panik ibland. Jag som är så hemkär och en sån trygghetsmänniska kommer få ett helvete de första veckorna, eller månaderna, här. På ett sätt kanske det är bra, jag får klippa banden lite och göra det här som jag annars kommer ångra att jag inte gjorde. Men det kommer inte bli lätt. Jag kommer kämpa med näbbar o klor för att få hit mina föräldrar och mina vänner på regelbunden basis ;) och ruinera mig på kuppen men what the hell...