Musjakt

Nej det blev inga julklappshandlande, det blev ingen övertid så mötte upp Bill och Bull en kvart efter att jag kommit till stan och följde med på datamusshopping-quest, och kolla lite på kläder. Fast inte till mig då utan en arbetskamrat till dem som hängde på. Och ska jag gå på shoppingtur så föredrar jag och kunna strosa runt själv så det får bli morgondagens uppgift istället :) fixade musen och lite annat och åkte sen hem och beställde kinamat till middag - king prawns med vitlök och chilli och stekta nudlar, inte fel nånstans faktiskt... Hittade en affär med de mest konstiga outfits, måste komma ihåg och gå in där imorrn och ta lite kort :) fick med en skyltdocka som visade hur man ska se ut under en partykväll i Dublin. Inte min cup of tea direkt, inte den kombinationen iallafall, men på rätt person blir det säkert... bra.

I övrigt finns det om möjligt ännu mer roliga saker att browsa runt bland, hittade The Body Shop och förälskade mig i en hel hög Gift Sets med körsbärsblomma, vit mysk, vanilj etc, badbomber i form av cupcakes, läckra tvålar och lyxiga body lotion i massor. Fan att det är så få jag känner som har badkar, finns så mycket fina presenter att köpa till det :) Får kräva att vi ska ha badkar i nya lägenheten.

Nu under kvällen har killarna suttit och spelat, jag har småglott lite men skyndat tillbaka till min Cosmopolitan och kaffekopp när abstinensen blir för stor. Öppnade Addes andra julklapp och fick en nyckelring i form av en het (hum) vad fan säger man... vätt-flicka? Leprachaunette. Som det står Golddigger på. Jag tar det som att jag kommer få mycket guldigt i framtiden - woop!

 

Kom på att jag måste ju ta en vända till Starbucks imorgon med och se om de har fler juliga kaffesorter. Kanske bör gå upp samtidigt som de andra om jag ska hinna med allt.

Nu ska det iaf sovas, lägger in två bilder på den fina snöbollshögen eller vad det nu är, som står och tronar mitt i gatan och ändrar färg, så det blir lite juligt i detta inlägg med.