Julshopping

Nu så, idag har jag fått så mycket julshopping att det värker i hela kroppen och kommer säkert göra i ett par dagar framöver. Att gå i högklackat med tunga kassar är en icke erkänd styrketräning faktiskt, och underskattad också. Första stoppet blev en affär som sålde mängder av tvålar och badbomber, alla snyggt förpackade i olika gift sets som jag genast blev kär i. Fick hjälp av en jättegullig tjej som visste precis allt om allt i butiken och kunde välja ut exakt vad som passade bäst till personerna jag berättade om. Redan därifrån gick jag med en skapligt tung papperspåse. Styrde kosan vidare till juldekorationsaffären, och där var det - håll i er nu - 50% SALE! på allt! Waaaaahhh! Här fick jag verkligen bita mig i tungan för att påminna mig om att jag har faktiskt ingen som helst anledning att köpa juldekorationer i år, eftersom jag varken har en gran eller kan ta med mig grejerna sen. Köpte mig en enda liten sak att ha på sängbordet, och det var en liten pepparkakestuga med en gubbe och massa godis som jag fastnade för redan förra gången :) pepparkaksgrejerna var faktiskt bland det finaste i butiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen har jag bara sprungit runt i olika gallerior och köpt kalender åt Jenny och tagit fikapaus, inte på Starbucks utan ett litet café mitt i gallerian med syndigt goda chokladkakor. Precis bredvid mig fanns tomtens koja där barnen stod på rad för att ta foto tillsammans med honom :) I samma galleria blev jag också haffad av en kille som sålde ansikts-och-hudprodukter från ett märke som hette Sea Spa och ville testa en massa grejer på mig. Gick med på det mest för att få sitta ner en liten stund till och bli lite bortskämd med krämer och skit ;) men jag köpte faktiskt ett set som jag fick till reducerat pris av nån anledning (vi pratade massor under hela behandlingen och jag var så slut i huvet sen så jag kommer faktiskt inte ihåg hälften av det som sades) som var en body scrub och handkräm.

Nu 4 timmar senare känns mina händer fortf väldigt mjuka och insmorda så förhoppningsvis har jag äntligen hittat en handkräm som står ut med mitt konstanta tvättande och spritande på jobbet i Vadstena. De luktar också fortfarande lavendel. Bra skit med andra ord. Fick en fotkräm gratis, hoppas det håller samma standard. Hade så gärna velat köpa deras ansiktsprodukter också men de var så j-a dyra så det fanns inte en möjlighet till det. Men mitt ansikte känns helt fantastiskt med. Money well spent anyway.

Efter den lilla lyxen köpte jag bara julklappar och vid det här laget var kassen rejält tung och hade också gått sönder, så det var lika bra att börja bege sig hemåt. Det var mörkt ute och julbelysning överallt och det snöade faktiskt :D värsta mysfaktorn. Även fast det är rätt skönt och slippa snöhögar och snöstormar så känns det lite naket med alla julgrejer när det inte ens finns ett litet täcke med pudersnö på marken. Det blir så suggestivt på nåt sätt, det blir väldigt juligt samtidigt som det inte känns som jul. På bussen hem kunde jag kika in i allas vardagsrum när vi åkte förbi och deras granar slår ju våra med hästlängder... jösses säger jag bara. Synd att jag inte kan sneaka upp utanför och ta kort.

 

Fick min tredje julklapp när jag kom hem med, i form av ett armband med lila dekorationer, stenar och ett litet hjärta. Vilket var väldigt uppskattat eftersom jag önskat mig armband av alla typ men har inte haft särskilt stor chans och få något, så att få ett av Adde blir lite extra speciellt :) Aww-times.

Det snurrar i hela hövet nu av alla intryck och det värker galet i fötterna. Ska ha premiär för min fotkräm tror jag, äta en pannkaka med sylt och chilla, sen får vi se om det blir något mer utav kvällen. Peace out.