Brunch times

Nyss hemkommen från en liten promenad ner till Superquinn  för och handla mig lite frukost. Kylskåpets erbjudande var inte tillräckligt nyttigt för mig så tog på mig uppgiften att handla hem nytt idag med :) Jag kommer antingen bli ruinerad eller väldigt tjock när jag flyttar hit, jag vill testa ALLT i butikerna, det finns så mycket goda bröd, ostar, kött, bakverk, röror och sallader och gud vet vad. Idag köpte jag med mig en limpa från bageriet som såg rätt inbjudande ut, äter den nu och den är sååååå god! Samma typ av bröd som jag fick med soppan förra gången jag var på The Old Mill, blev så glad :) nån blandning av stenugnsbakad bröd och scones typ, väldigt mättade, nyttig, och lite söt. Perfect. Jag hittade mina pannkakor med <3 de får vänta tills imorrn dock, äter mig proppmätt på mina sconesskivor med sylt (självklart upptäckte jag att smöret var slut när jag kom hem sen... vad äter de här nuförtiden egentligen?) och min Nom-nom-yoghurt (ja den heter faktiskt så!) och sen väntar självklart - en cupcake ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ska äta klart min lilla brunch och sen försöka röja undan lite, de har sin dagsordning om vem som diskar men när jag ändå är här och inget gör så kan jag ju försöka göra det lite drägligt för mig själv åtminstone ;) sen bär det ner till stan igen och möta upp Stefan och gå och handla lite julklappar. Adde jobbar övertid och gjorde det igår med, så hans sovrytm blev lite knasig, han däckade med kläderna på i sängen och sov fram till klockan tre eller nåt. Då väckte han mig och ville ge mig första julklappen (låter ju inte lite porrigt det där...) så det var bara att vakna och öppna :) men vad det var jag fick håller jag hemligt så länge ;) ska försöka avhålla mig från och köpa nåt till mig själv idag men lär ju faila grymt på det... ska inhandla jultomtar till Jill och bara därinne lär jag ju köpa på mig en hel kasse med juldekorationer.