Framme!

Då satt man här igen, som en av de tre med näsan i dataskärmen ;) lagar kebab på spisen åt folket och vilar mina stackars fötter, blev en del travande på stan. De har världens jäkla rea nu, håller på och gå åt! Och ja, jag har faktiskt syndat... jag blev carried away och köpte nytt. Men jag försvarar mig med att det är lite bättre vinterkläder, stickade tunikor och annat, har faktiskt bara två eller tre plagg som kan räknas som vinterkläder - så kan man väl inte ha det? ;) Nevars men jag tyckte jag kunde unna mig lite egen shopping när det ändå var billigt, som en fortsatt del av mitt firande. Gud så många vettiga argument jag har... :D Mulled Apple Cider - värmer frusna svennekroppar på flygplatsen <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här ser det ut som ett riktigt härbärge. Nån har varit finurlig och gjort en provosorisk klädhängare av en borste mellan två stolar och det är kallingar precis ÖVERALLT. Tydligen ska vi flytta till annat sen i januari sån det är inte min huvudvärk, än så länge. Sen blir det skottpengar på kallingar i soffan... ;)

Ska äta min kebab och surfa runt lite och vänta på att den förlorade sonen kommer hem från sin övertid, sen är det nog jag som däckar först av alla ikväll. Så trött.