Sen middag i julvimlet.

Är precis hemkommen till mitt lilla hotellrum, var rätt hungrig efter att jag checkat in så tog en promenad in till stan och slank in på Cafe Chocciolata, där jag beställde in en rejäl bakad potatis med skagenröra :-) fasen vad gott det var. Rena minilyxen för mig detta ;-) det var så mysigt att sittta där och kollla på folk utanför, trots att klockan var närmare halv tio var det fortfarande en hel del ute som åt sen middag som jag, gick på pubar eller andra ställen som fortfarande var öppna. Massor av julpynt och ljus överallt med, Linköping har verkligen lyckats med sin julstämning. Nu är jag proppmätt och ligger i min lilla säng och kollar på den minsta tv jag sett, den är så söt :-D ska ta kort sen och lägga ut, har inget internet här så får nöja mig med mobilen. Jag upptäckte att jag glömt min kamera dock :-( så får hålla till godo med mobilen där med.

Resan in till linköping gick bra den med, diskuterade politik och vad som är mest lukrativt i smuggelindustrin bland annat, kul med nytt resesällskap ;-) nu ska jag ta och fixa mig iordning för natten, om fem timmar ska jag upp och ta mig till bussen. Gonatt!

 

Uppdatering: Det visade sig att jag hade internet, om det är hotellets eller nån privat vet jag inte men då kan jag lägga upp lite bilder och surfa lite innan läggdags :)

 

 

 

 

 

 

 

Färgerna som syns i fönstret kommer från ett träd utanför som är smyckat i alla möjliga vackra färger, en riktig färgexplosition :)