Opp och ner, ner och opp...

Mitt för tillfället redan röriga sinne fortsätter och ställa till det för mig. Vaknade imorse klockan sju i vild panik, kollade klockan och började genast klä på mig samtidigt som jag slog numret till jobbet - innan jag kom på att jag faktiskt är ledig, jag ska ligga och sova som en gris just nu och njuta av att inte behöva gå upp i kylan. Så där står jag och huttrar och ser dum ut. Idun höjde på ett ögonbryn och såg ut att fundera seriöst över om matte har tappat sina sista skruvar - och går de att äta..? Det var iaf bara och kravla sig tillbaka till sängen och somna om, sov rätt oroligt dock och drömde en hel radda konstiga saker, bland annat att jag gick i ett hus med "wobbliga" golv och väggar som sjönk under fötterna på en och Adde som gick omkring och upplyste mig om att detta var mitt nya hem och själva skulle de bo i nåt lyxpalats tio mil därifrån. Hmmm...?

In need of semester. Just nu sitter jag med lite varm choklad och försöker samla kraft att gå ut i solskenet med hundarna, jag som tjatat hela veckan om att jag inte kunnat gå med dem i dagsljus på evigheter. Sen måste jag åka och handla en låda att ha Stefans lilla present i, samt packa min väska som jag ännu inte gjort och som jag nog inte kommer få plats med så mycket i pga julklapp, och sen nån gång under eftermiddagen ska jag åka in till Linköping och ta in på ett hotell där över natten. Låter lyxigt kanske men alternativet var att sitta i en busskur i tre timmar eftersom inga bussar går på natten och jag ville inte tvinga nån att skjutsa mig kl 3 på morgonen :) Ska bara vara där några timmar och sova lite innan jag tar flygbussen klockan fyra. En kompis till Adde ger mig skjuts till Linköping, så jag har väl inga mer bekymmer på det området iaf, skönt.

Nu rycker vi upp och oss går ut. 7 minus ute, igår var det 15. Brr....