Naglar och julklappar

Lucia idag, fick faktiskt en liten glimt av luciatåget när jag skulle hem efter nagleriet, det är väl enda luciafirandet en får vara med om i år :) Annars blev dagen faktiskt rätt hygglig, även fast tålamodet fortfarande inte är på topp men hade tur som jobbade med en kollega som har lite mer auktoritet än vad jag har så det var ändå relativt tyst. Dock oändligt skönt och slippa det där för ett par dagar framåt nu.  

Var som sagt hos Malin och fick mina naglar gjorda, första gången och resultatet vart detta:

De kanske inte ser mycket ut för världen men jag bad själv om och få dem lite diskretare, nybörjare som man är :) så ska jag satsa på mer färg sen när de är lite längre, de är rätt korta nu och meningen är att de ska kunna återhämta sig lite under gelén och växa bättre. Jag är iaf supernöjd, fick mitt rosa och lite glitter, såhär i högtidstider ;) Babydollnaglar enligt Malin.

Nu har jag slagit in de första julklapparna med, samt beställt fler. Julklappsköpande är alltid en ständigt glädjefull men samtidigt ångestladdad upplevelse för mig, jag är så himla tänd på och ge bort presenter och jag vill att alla ska få PERFEKTA julklappar för just dem. Om jag enligt mig själv inte lyckas med det tycker jag de är jättetråkiga och känner mig jättetaskig :( så är tyvärr fallet lite i år eftersom jag inte direkt har ekonomin och köpa sådär jättemånga eller dyrare saker och då dömer jag gärna mina "billiga" saker... Samt att det blir svårare för varje år och hitta saker till alla? Förhoppningsvis kommer jag kunna spara så pass mycket att jag kan köpa lite pressys till folk året om istället sen :)

Resten av kvällen ska jag både packa resväskorna och packa upp mer kartonger, eftersom mamma gärna vill ställa upp julgranen i vardagsrummet, vilket inte är direkt möjligt atm pga allt mitt skräp... men det är såååå tråååååkigt! Bär nog upp allt till mitt rum och låter det stå här utom synhåll för alla istället...