"You´re hired!"

Yeeeeeeeees I did it! För att peppa mig själv har jag ibland dagdrömt lite om den här situationen men trodde aldrig den faktiskt skulle hända :D de behövde inte ens en timmes betänketid innan de sa åt Mark att ringa upp mig och bekräfta att jag fått jobbet. Jag hann inte ens skriva ett blogginlägg om intervjun, där jag faktiskt var lite besviken över att det var så få frågor där jag kunde skina lite och visa på mina skills, men tydligen så behövdes det inte. Följande kan säkert uppfattas som rent och skärt skryt men såhär positiv feedback har jag aldrig fått förut och det ska gudarna veta att det behövdes :) Tydligen hade jag en "very good approach on the phone", "very friendly, well spoken",  "selfconfident" och "eager and willing to learn" - när jag chockad frågade hur det kom sig att de bestämde sig så fort säger han "when they see a good candidate, they dont want to waste time and there was no need to wait until monday"". Jag började nästan böla där jag stod i mörkret i skogen med hundarna runt mig med frågande ögon. Så skönt, nu kan jag faktiskt börja planera på riktigt :)