"A great example of me taking own initiative..."

Har tagit en paus i förberedelserna här för ett litet inlägg, har suttit och rabblat upp allt jag skrivit och låtsats bli intervjuad, och det börjar lossna lite nu, känner mig hyfsat förberedd. Mark från Manpower ringde imorse för att ge lite tips och han sa exakt samma sak som Adde, Jonas och Stefan igår - var positiv, lugn, visa att du är motiverad och intresserad. Känns som att jag egentligen sitter och överförbereder mig genom att "plugga" större delen av dagen och läsa hemsidan flera ggr om och googla på deras program så jag kan förstå dem, men det här är en helt ny sak för mig och jag vill verkligen göra mitt bästa, så att OM det går åt fanders sen kan inte skylla på att jag tog det hela med en klackspark och var slarvig :)

Jag fick lite uppmuntran mitt i allt i form av en parfym från DKNY! Jag skrev ju att jag satt och skickade in en massa bidrag till tävlingar, och resultatet blev att jag faktiskt vann en ny parfym från ett av mina favoritmärken :)) Den stora flaskan dessutom. Den luktar jättegott, jag har redan det gröna äpplet och det här är det vita, har önskat mig det röda i julklapp ^^ ska finnas en rosa med tror jag som jag inte har. Skitkul, ska fortsätta avsätta tio minuter per dag åt tävlingar, det är ju ingen effort precis och det är så kul och vinna saker, vad det än är :D Gratishora, yes I am.