Preparations

Koncentrationen är hög här atm. Jag har fått ett mail innehållandes alla de frågor som kan tänkas komma upp under intervjun, och det är ju självklart inga lätta saker att besvara, som ens favoritfärg... nej det är ämnen man ska utveckla, såsom när man senast hanterade en stressfylld situation, när du senast gjorde en effort för företaget, när du senast löste problem åt en kund, hur gjorde du, var kunden nöjd... Min brukare åt inte sin gröt idag, men när jag hällde på lite jordgubbssylt så slank det ner och han blev nöjd - tror jag? Nevars :) Så nu sitter jag och skriver ner de bästa exemplen jag kan komma på, på engelska, och ska träna in dem, plus info om IBM och lite extra info jag kanske kan briljera med och visa att jag läst deras hemsida ordentligt. Under tiden närmast hetsäter jag saltade skruvar, tempot är på topp här och det kommer bli svårt att sova inatt. Och resultera i magknip.

Fördelen med teleintervju är ju iaf att jag kan sitta med mitt block framför mig och läsa upp mina svar utan att behöva staka mig. När jag tänker på det känns det lite bättre. Annars är det här med teleintervju lite skrämmande, jag har aldrig varit nån telefonmänniska direkt, vill hellre ha personen face to face. Men jag fixar nog detta med. Pepp pepp! :)