Jöbb! Eller nja...

Två sovmornar på rad, det är lyxigt det ;) och speciellt idag när det är torsdag och städdag, när jag kommer sen har de förhoppningsvis redan städat allt så en annan slipper ^^ annars brukar jag jämt jobba torsdagar och måste städa som fasen... Det snöade under natten så nu är det ännu mera snö ute. Ska ta kort på det hela sen, det är väldigt fint och det är fortfarande bara tre minus ute, perfekt vinterväder. Nu har jag fått hem alla julklappar jag beställt också så i helgen om jag hittar tid, blir det och sitta och slå in de första :D

Nu ska jag iaf snart bege mig till min käre far för ännu en lyx, nämligen färdiglagad middag. Bara sätta sig ner och börja äta. Värsta slappdagen idag... funderar till och med på o köpa en färdig smörgås att ha till kvällsrasten, sen har jag nog fan inte behövt anstränga mig ett dugg under dan ;) Nice times.