Mer julmys och naglar.

Blev fullspäckat hela dagen igår, slutade klockan två och lämnade tacksamt jobbet med öronen ringandes efter min brukares livliga serenader... mötte upp Malin inne på hennes salong som packade ihop allt hon skulle ha till kvällen, svängde in på Konsum för och köpa käk och sen upp till lägenheten en snabbis. Marcus informerar om att han antagligen har Cataclysm i brevlådan och flinar lite, självklart blir jag eld och lågor. Så när jag sen hör tonerna av spelet från vardagsrummet när vi äter, kan jag inte låta bli att gå bort och kolla. Fan vad nördig en ska vara.... får äntligen titta på hur Orgrimmar ser ut nu och att man kan flyga mount därinne, supergött ju! Sen blev det så att jag satt där och dumglodde tills Malin sa att det var dags och åka. Tur att jag faktiskt var där för och göra henne en tjänst under kvällen, annars hade jag inte varit nån vidare social kompis :)

Vi åkte ut till ett jättemysigt hus ute på landet till en tjej som hette Eva, som hade kundkväll och sålde hud-och-sminkprodukter, och Malin skulle bidra med att visa och informera om sitt arbete med naglar. Jag skulle då vara nagelmodellen som demonstrationer utförs på, och fick två fina naglar som jag kunde gå och stoltsera med i ca två timmar ;) men jag ska beställa en tid hos Malin sen och faktiskt skaffa mig såna här fancy naglar på alla fingrar :)

Det serverades glögg, pepparkakor med ädelost och diverse chokladbitar så lite julmys blev det av det med. Massor av tända ljus överallt och väldigt hemtrevligt.

När kvällen var till ända fick vi testa att bada händerna i paraffin. Först smörja in med scrub och sen en kräm, och sen ner med händerna i vattnet. Faktiskt rätt creepy till en början när paraffinet stelnar runt handen, väldigt varmt och det ser ut som om man har plasthänder. Sen fick vi gå med plastpåsar och vantar över dem i tio minuter, det pirrade rätt så bra i alla blodkärl, eller vart det nu pirrade. Men så fick man ju också jättemjuka och varma händer efteråt sen.

Kom hem runt halv tio tiden, supertrött. Men hade riktigt trevligt, tack för sällskapet! :)

Och jag tog ju kort på hennes fina certifikat, tyckte det såg så fancy ut. Vill också ha certifikat, ska bara hitta nåt passande ämne... finns det några inom WoW-världen kanske?

Nu idag så ringde jag Manpower det första jag gjorde när jag gick upp. Och jag ligger tydligen på deras bord och väntar på att bli näste i intervjun, de ska bara hitta en tid till mig. Jag nämnde att jag skulle besöka Irland nästa vecka ifall de ville ha en mer personlig intervju med mig. Så han skulle kolla upp det och sa att om de inte hittar nån telefonintervju med mig i början av veckan så blir det en riktig intervju på deras kontor, som Adde. Nervigt...

Så nu när det är avklarat kan jag pusta ut, ta en prommis med hundarna och en dusch och sen åka och jobba. Gött med såna här tider, slipper tidiga mornar och kommer när det är lugnt och skönt och dags för kaffe på jobbet :)