Tråk.

Idag har det varit en riktigt vanlig, tråkig, seg dag. Somnade i soffan igår framför tv:n - vaknade upp när Patrik skulle åka till jobbet halv sju, stel i precis alla kroppsdelar man kan vara stel i. Sen har dagen fortsatt lite i samma anda. Jag har gjort x antal försök att gå igenom alla grejer. Nu är iallafall alla kläder inlagda i byrån och garderoben, och vardagsrummet börjar bli lättare och ta sig fram i. Mitt lilla rum är helt knökafullt och kommer nog vara det ett tag till. Men det tar sig. Har annars mest kramat mina hundar, uppskattat dem, köpt ett helt nytt förråd av tugg till dem. Alla möjliga delar av en gris man kan tänka sig... trynen, öron, knorrar och gud vet vad. Luktar as i hela hundskåpet nu och Idun släpper fisar som är ett seriöst hot mot ozonlagret...

Ska jobba några timmar imorgon och eventuellt vara nagelmodell under eftermiddagen. Nånstans ska jag försöka ta mig tid och mod till att ringa upp Manpower och fråga om intervju. Både Stefan och Jonas rådde till det istället för det lite fegare alternativet med mail som skulle vara mycket skönare men säkerligen inte lika effektivt. Börjar bli lite orolig. Vi får se.

Ingen vidare standard på inlägget idag men så blir det ibland :) Man måste ha tråkiga dagar för att uppskatta de bra. Nu ska här duschas och sen ska jag försöka gräva fram min säng under allt bråte. Gonatt!