Julbak i grupp

Hade riktig julstämning på g när jag åkte hem, det är precis lagom kallt, vitt överallt, och det snöade sådär lagomt fint, en helt lagom vinterdag faktiskt :) så man kan njuta av den och inte förfrysa näsan. Det bådar gott inför kvällen, då jag strax ska in till Vadstena igen för och julbaka med Malin och Marcus och deras vänner. Undrar hur det kommer gå till? Blir vi alla tillordnade en "station" med ett specifikt julbak? Hoppas jag inte hamnar på pepparkakshusstationen (se där ett långt, nytt ord) för det har hittills aldrig slutat särskilt väl. Jag har helt enkelt inte tålamodet och sitta och pilla. Jag vill att det ska se ut som om det vunnit första priset i World Gingerbreadhouse Championship cupen, och då måste jag kunna sitta i timmar och svära över rinnande glasyr och för bränt socker... Mandelmassa är mitt område ;) Svårt och misslyckas där och gör du det är det bara och käka upp det och börja om. Mandlar är väl nyttigt så då måste ju mandelmassa vara det med?

 

Lånade en gruppbild från i torsdags, fick aldrig till nån bra bild själv.