Slöare än slöast.

Så trött så trött, det blir inte mycket bloggande när det är såhär. Men jag hade fullt upp igår iallafall, tog vanlig buss för första gången på jag vet inte hur många år, och hade en kall och väldigt lugn dag på jobbet. Blev upphämtad av Malin när jag slutade och tog en snabb vända till systemet och hem till henne innan vi åkte på Grötkväll, eller vad man nu ska kalla det, LSS-personal som samlades och åt gröt, skinksmörgås och var med i lotteri. Jag var superhungrig så det blev en portion gröt med mycket socker och kanel, och några skinksmörgåsar, pepparkakor och kaffe. Tyvärr vann vi inget, men det var nog lika bra det för alla vinster var i princip chokladaskar, och vi fick i oss mer än tillräckligt av godsaker hemma hos Jenny efteråt :)

 

 

 

 

Jenny hade gjort både kladdkakemuffins och nötgodis, samt alla dessa glöggsorter, alla med mer eller mindre alkohol i så sockret flödade bokstavligt talat under kvällen. Men det var riktigt mysigt, dock blir jag så dåsig av glögg och fick hejda mig själv från och prata för mycket, var riktigt seg mot slutet sen :) Men det är skönt med dessa juliga sammankomster, de kan behövas i kylan och mörkret nu.