Tre dagars blogguppdatering

Sådär, då var vi back on track igen. Sällan har jag varit så fullständigt utmattad som efter de här dagarna, trodde aldrig att det skulle vara så mycket jobb som det faktiskt var - och jag hade tänkt klara det hela själv, utan hjälp, hur fasen hade det gått egentligen? Jag skulle ha legat som en liten våt fläck redan i måndags. Vete fasen hur jag kunnat samla på mig såhär mycket skit, skyller på att jag är oxe... naturlig samlare och keeper av attraktiva ting. Nu är iallafall allt klart. Besiktningen var i förmiddags och nycklarna är inlämnade. Det finns ingen återvändo. Men det känns inte lika sorgligt att lämna lägenheten som jag hade trott, eller så har det inte riktigt slagit mig ännu.

 

 

 

Det blev iallafall en adventsfika hos farmor i söndags som ett trevligt avbrott mitt i allt. Självklart fanns där massor av sötsaker och bakverk i riktig farmors-anda, med bullar, kakor, och en kladdkaka med grädde och mandariner. Och glögg. Jösses vad jag stjälpte i mig glögg. Det här var ju söndag eftermiddag och jag tappade rösten redan på lördagkvällen, så jag drack girigt av precis allt varmt jag kom åt, ju hetare desto bättre, för och mjuka upp stämbanden. Svart kaffe, te och glögg. Massor av toabesök. Väldigt synd att inte kunna prata ordentligt med farmor, mamma fick agera tolk  och läsa upp allt jag satt och skrev ner på mitt block.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen var jag i Linköping ett par timmar med Idun i tisdags, det var ett tag sen vi var där och Fidan var eld och lågor. Inte blir det bättre av att terapeuten är så förtjust i henne och tycker om att skruva upp henne lite extra för att hon blir så "underhållande" då :) Idun sprang runt i rummet och rapade, knorrade, morrade och fes av glädje och buffade ömsom på hundspelen som hon alltid får prova och ömsom på Ewa för att få kel och så stannade hon ibland och tryckte bedjande nosen mot godisburken som stod på soffan. Livat och glatt. Det var iallafall bara positivt och säga, hon har musklat på sig ordentligt på båda benen och det är nu igen skillnad, inga tecken på inflammationer, och det är ok att hon springer lite lös nu. Goda nyheter! :)

Det var, om möjligt, ännu mera snö i Linköping. Imorse var det nån som sa att det var nästan 20 minus och det pendlar mellan 10-15 minus under dagtid. BURR!

Mycket mer finns inte och tillägga eftersom jag bara sysslat med flyttgrejer annars. Men nu ska jag istället ta itu med att gå igenom alla dussintals kartonger och säckar som står här i huset nu. Suck. Det mesta ska jag nog kasta bort, fruktansvärt mycket onödiga saker. Får se om jag orkar börja så smått ikväll, känner att jag får feber med jämna mellanrum men så länge jag äter panodil så försvinner den efter ett tag, dock är jag så otroligt trött hela tiden och vill mest lägga mig ner och sova. Men ska åka och inhandla lite glögg snart, imorrn är det nämligen glöggkväll hemma hos Jenny :) supermysigt! Ska försöka mig på och jobba några timmar innan och sen möta upp Malin för att för-glögga lite på dagcentrat i Vadstena.

Nu är enda "bekymret" när jag får höra från Irland, de har ännu inte skickat mail eller ringt om tidpunkt för intervju men jag hoppas det kommer snart, annars blir jag väl den förste att bli dissad för det jobbet ;) och SÅ speciell vill jag inte vara. Men ska försöka koppla bort det nu och lägga mig o läsa en stund innan jag tar itu med röran här.