The Voice!

Jag börjar få min röst tillbaka! Fan vad påfrestande det har varit att vara helt stum, nästan tre dagar tog det och har man otur kan man få gå upp till en vecka. Jag höll på och slita mitt hår i frustration ibland. Måste fortfarande vila rösten så ska inte prata mer än nödvändigt. Andelen honungste jag har druckit de här dagarna har jag tappat räkningen på, det var uppe i ca 15 koppar i måndags klockan två, sen vet jag inte. Många, många... ovanpå detta har vi slitit från det att jag gått upp till sent på natten, i princip hela dagarna, med och städa ur lägenheten och förrådet och försöka hitta nånstans att göra av mina tusen kartonger. Därför har det inte blivit några inlägg, jag har varit helt slut om kvällarna. Nu ses en ljusning i tunneln iallafall och imorgon ska jag lämna ifrån mig nycklarna. Nästa gång jag flyttar ska jag kosta på mig städ-och bärhjälp...