Tysta söndag börjar nu.

Vaknar upp till full snöstorm och elva minusgrader, uschan, hur ska det gå och köra släpkärra och annat i det här vädret? Blir en intressant utmaning. Tydligen snöar det massor i Irland nu med så om jag trodde att jag skulle få slippa snökaos sen så hade jag tydligen helt fel :) Men vad värre är, jag har tappat rösten :( det som började med lite heshet och hosta igår eftermiddag eskalderade till att jag nu bara kan få fram ett vinande vissel, lite likt en trasig säckpipa. Snabbt som attan gick det och jag bälgar nu i mig kopiösa mängder honungste för att luckra upp stämbanden, hell no att jag tänker sitta röstlös om Irland ringer i veckan. Jag går och skriver på post-it-lappar och det är tänkt att jag ska konversera med farmor i en adventsfika i eftermiddag också, får ta med mig ett helt block :)

Men ja, det är första advent iallafall och det ska bli mysigt att tända ljus o känna att julen är nära men samtidigt känns det inte som det, har varit så mycket annat o det har gått så fort och wooaa, nu är det advent!