Lördagsslit

Så kom jag iallafall iväg till jobbet, om bilen funkar nu eller ej låter jag vara osagt, har inte testat den än utan kör fortfarande med mammas bil som jag fick låna. Ett bekymmer i taget. Hade iaf skitkul hos Talitha, jag tror vi slog nåt sorts rekord i att ha "förfest" med rosévin och hennes goda mat, en currywok med kyckling och räkor, sen blev vi fulla (iaf jag, hon blev nog rätt tipsy), sen blev vi bakis - allt inom loppet av ca fem timmar, runt klockan tio var nästan båda flaskorna urdruckna. En liten slatt kvar av rosévinet som senare hamnade i min väska som nu stinker vinbutik - men det är en annan historia. Och vi var båda två lite hangover :) men var länge sen jag garvat så mycket under en kväll, det ena samtalsämnet värre än det andra och öppenheten total. Det gillar vi. Jag fick till och med lite "efterkäk" av Talitha i form av en ost-och-kalkonsmörgås, en energybar och en mandarin, innan jag åkte hem :D världens bästa värd?

Energybaren åt jag upp hos henne... så den blev inte med på bild ^^

Idag har jag faktiskt haft lite av en baksmälla i form av en rejäl huvudvärk, undrar om det är relaterat till vinet för nu har jag fått det endast vid de tillfällen jag druckit det. Och nu blev det ju en hel del. Men jobbade med Andreas som också hade lite baksmälla och vår Herr Skrik höll sig faktiskt lugn under dagen så det var lätt urhärdat :) istället har jag babblat mig hes och fått nån jäkla torrhosta. Är väl min tur och bli sjuk nu, jag klarade mig ju faktiskt undan alla sjukdomar i Irland men nu kommer det säkert ikapp med råge. Ska skynda på processen lite genom att ägna kvällen åt att packa in de sista kartongerna och en del av möblerna i bilen och åka några vändor fram och tillbaks till huset. Sen har jag bara imorrn på mig eftersom jag ska jobba måndag och tisdag, vilket jag helt missat =S  Bra koll där Rebecca...