Äntligen helg.

Jag var helt bombad när jag steg upp imorse, trots att jag var jättetrött igår kväll kunde jag inte somna förrän runt en tre, halv fyra på morgonen, så det var lockande att ligga kvar åtminstone halva dagen. Men det funkar ju inte, insåg att det är 1:a december på onsdag och tills dess ska lägenheten vara tom och renstädad och jag har slarvat nåt enormt med mitt schema jag la upp för och bli klar i tid... så i helgen är det jag som tömmer hela lägenheten på möblerna och förrådet kom jag på med, aj fan, det blir stenhårt. Hade ju tänkt att jag skulle flytta upp till huset i helgen med. Idag har jag iallafall varit en sväng på stan, där snöhögarna tornade upp sig flera meter överallt och folk hade parkerat hej vilt och jag fick min beskärda del av irritationen över fickparkerande gubbar och krångliga gummor och stressade helghandlare. Dessutom var mitt huvudmål Systembolaget. På en fredag och med löning, så det var rätt så smockat där inne... träffade Martina som hastigast, skulle höras om en fika, sen fick jag sick-sacka mellan allt folk, grabba det jag skulle ha och ställa mig i kö illa kvickt.

Jag har även inhandlat de första julklapparna idag :) får passa på o julhandla medans det är snö ute, för och "julifiera" det hela så mycket en kan. Jag vet andra jular då jag gått o handlat klapparna i ösregn och den gråaste omgivning man kan tänka sig - ingen julstämning där inte.

Plus - jag har bokat nästa resa till Irland nu. Igen ;) Värsta pendarn. Det var för dyrt och åka den 16:e så det blev den 15:e december istället, men det innebär ju en dag till och umgås och leta julklappar :D det är förresten folket där nere jag köpt lite till idag, tänkte ju försöka hitta övrigas i butikerna på Irland.

Och nu ska jag strax bege mig till Talitha för att äta lite gött käk, bli lite småfull, och lösa världsproblem och snacka bort kvällen. Blir gött. Kunde inte välja mellan dryckerna så tog bägge två ;)