Valpbus återigen

Det blev en social dag idag, med en överdos av hundsnack :) Satt ett tag och diskuterade ledproblem och operationer med Andreas, sen fick jag ta min långpromenad i ett kyligt Varamon och ta igen mig lite innan det bar av till Vadstena för och fika ännu mera med Jenny, Crille och lilla Sookie. Idun fick följa med, dock satte vi henne i vardagsrummet med en grind emellan för hon visade tydligt att det inte gick an att det kom en framfusig valp till henne. Tur att Crille var så snäll att han senare satte sig hos henne medans vi var ute med vovvarna, och uppfyllde alla hennes önskningar om kel och klappar :) Sookie och Saga kom bra överens återigen, fast Sagis var lite seg och tråkig inomhus tyckte Sookie som försökte få igång henne med alla medel. Det var först när vi gick ut som det blev fart på Saga, men då var det för mycket åt det hållet istället och Sookie blev vettskrämd när Saga kom brakandes ur buskar och snöhögar. Aldrig är man nöjd :) Det var iaf en trött liten valp vi lämnade när det blev dags att åka hem igen. Som vanligt var det skitsvårt att ta bilder och min kamera var inte laddad så får hålla till godo med lite halvskumma bilder - Idun har helt plötsligt förvandlats till nån sorts droid? Alien?