Snöstorm of doom.

Fy satan vilket väder alltså... den här blåsten tar livet av huden i princip. Vår snälla hundterapeut Ewa ringde mig tidigt imorse och ville inte att jag skulle åka hela vägen in till Linköping in i detta väder, eftersom hon "bodde på landet och vet allt om hur det är på vägarna när det är snöyra ute". Så hon ville att vi skulle stanna hemma och komma in nästa vecka istället. Mitt dilemma igår kväll löste sig alltså och jag kunde somna om - och sov stenhårt fram till klockan halv ett.. O.o. Jag måste verkligen ha varit i behov av sömn. Det var bara att kliva upp och ge sig ut på promenad direkt, och var ute i nästan två timmar eftersom vädret var rätt hyfsat först och hundarna var så glada över snön :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men sen började det blåsa så in i h-e med sylvassa snöflingor, kändes som att de skar upp hela ansiktet, blev en lång väg tillbaka hem... Idun var förtvivlad över blåsten och kylan och pinnade på så fort hon kunde på stelfrusna ben, matte hade felbedömt och trodde inte hon skulle behöva täcke :(

Nu är vi iaf hemma i värmen igen och bägge hundarna ligger ihopkrupna i sina bäddar och sover, och jag sitter såklart och fikar på varm choklad :) Har lite ångest över att klockan är så mycket allaredan men jag får försöka kompensera med att jobba snabbt och ägna kvällen åt packningen med.