Lång kväll.

Klockan är snart ett, jag har suttit med mitt CV och lagt in det online för att lättare kunna skicka dem till jobben jag söker, naturligtvis var vi tvungna att faila lite först och skriva in rätt så många arbetsuppgifter på helt fel ställe... bara och börja om igen. Det slår mig hur mycket jag har jobbat egentligen sen jag slutade skolan, i princip konstant, det är inte många gluggar där jag inte haft nåt jobb alls, Jungfruvägen har alltid funnits i bakgrunden och gett mig tillräckligt med arbete. Och när jag nu översatt allt till engelska ser det riktigt proffsigt ut :) massa flashiga ord och beskrivningar för och vara en passopp och rumptvättare... ^^ Jag har även haft en mysig kväll ihop med pappa, vi fikade på ostfrallor och kaffe och såg en film som hette Barnhemmet. Det var en spansk film och rätt seg i början, men sen kom den igång och var riktigt otäck. Ungar är fan ruskigt otäcka på film, börjar nästan bli rädd för dem IRL. Man vet ju aldrig vad de kan ta sig för.

Man kan verkligen se varifrån jag har fått min inredningssmak... jag och pappa är så lika på så många områden så det är läskigt. Samma smak vad gäller musik, inredning och prylar. Och min personlighet och känsloliv matchar pappa väldigt mycket. Vi är grubblare bägge två på gott och ont. Jag är väldigt glad över att jag har en så bra relation med min pappa, oavsett allt så har vi alltid kommit bra överens och han har stått på min sida i syskonfighterna när jag var liten skrutt ;)

Nu tar jag natter (kan man säga så? eller skitsamma, jag får ha det som eget ord annars!) och ser fram emot lite sovmorgon innan det är dags att åka in till Linköping. Dock får vi väl se hur pass väl det går att ta sig in, det snöar på rätt kraftigt nu och blötsnön fryser till is under natten. Kanske måste skippa min sovmorgon och åka extra tidigt just in case...? Blä.