Julen har kommit till loppiset med ;)

Jag sladdade iväg på hala däck under dagen för att hämta fler kartonger hos mammas loppis samt lämpa av lite grejer. När jag steg in i rummet fick jag en flashback och trodde jag hade hamnat i Irland igen i nån av de superjuliga affärerna, men det var bara deras julhörna (eller hörna, snarare halva delen av rummet) som hade kommit upp. Röda tomtar, kulor och glitter överallt. Fick julstämning med detsamma, nu när det är så mycket snö ute med :) Självklart lämnar jag inte den här affären utan att ta med mig nåt hem... mamma hade lagt undan en jacka och några pälsstövlar åt mig som hon tyckte skulle passa, och ja... gratis är gött ;) jackan är snyggare än vad den ser ut på bilden, med pälsliknande fodring och huva och många fickor, och stövlarna är jättevarma och lurviga. Ombyte förnöjer!

 

 

Annars blev det så att jag spenderade kvällen med att sitta och skriva min application, vilket var mycket svårare än jag trodde. Jag sa ju att jag skulle ha fixat klart allt i helgen och sökt jobbet då, men det blev inte så tyvärr utan jag fixade bara CV:t och tänkte inte på ansökan. Men nu är bägge fixade iaf, med hjälp av Stefans övervakande ögon, lite inspiration från Addes material och pimpat lite extra, australian style av Talitha, tack för det :D Nu måste det väl ändå gå vägen? =S

Jag är helt slut i huvet nu av allt tänkande och ska bara kraschlanda i min säng med Cosmopolitan som jag unnade mig från affären. Jag skulle ha träffat en kollega imorrn men det blev uppskjutet, så har hela dagen på mig imorrn med att flytta ut de sista kartongerna. Så får jag snart min lön med och ska klicka hem alla julklappar jag sett ut från lite sidor :) Gonatt!