Söndagsutflykt.

Såhär mysigt kan en ha det på jobbet en helgmorgon, med frukost och tända ljus och gott sällskap när det är kallt, mörkt och ruggigt ute.

 

 

Det har varit en väldigt skön söndag, mycket på grund av att jag och Malin fick smita ifrån ett tag för att låna kommunens bil och köra en rullstol till brukaren på lasarettet. Först höll vi på och inte komma ifrån Vadstena alls, eftersom bilskrället är utrustat med det petigaste alkolås du kan finna i den här delen av Sverige... Malin blåste och blåste tills hon höll på och bli blå men skiten bara pep och klagade och sa "Blås längre!" (ja, det gjorde den faktiskt, via text) och när den önskan uppfylldes kom istället ett "Blås hårdare!" Till slut var den iaf nöjd och vi kunde rulla iväg på utflykt och leverera rullstolen, och passade samtidigt på att ta svängen förbi ÖoB för att inhandla en ljusstake åt en annan brukare. Gick och browsade lite bland alla julgrejer och varor och fastnade framför ett par fina klubbor; det är fasen ett underskattat godis, och present också för den delen, vem skulle inte bli glad av en färggrann och god klubba som dessa? Eller med en lite gullig text på :)

Inte fullt lika gullig var kattgodiset jag hittade i form av en decimeterstor, torkad fisk, det såg aningens ruggigt ut där de låg staplade på varandra i hög. Gnager katter verkligen som hundar på hårda, hela fiskar? Kanske nåt och införskaffa till mitt nästa möte med en kisse och testa!