Jäkla evighetsgöra...

Hade glömt hur mycket jobb det egentligen innebär att flytta. Tänkte att jag skulle packa ner allt ikväll och kanske forsla bort allt till huset också så det blev lite tommare här. Men jag har spenderat i stort sett hela eftermiddagen och kvällen med att bara packa, hämta fler kartonger, packa ännu mera. Har rensat allt ur skåp och skafferi, databordets lådor, det som fanns kvar i tv-bänken, plockat ner hyllor och prydnader på väggarna , alla blommor och saker i fönstren etc etc. Uppradade längs väggen där min bokhylla brukade stå finns nu en mängd kartonger med alla grejer jag faktiskt ska spara, som jag i min enfald trodde på sin höjd skulle bli en fem, sex stycken... närå. Mitt i allt fixade jag matlådor till helgen, och garvade lite för mig själv när jag betraktade mitt stackars kök - Stefan som häromveckan redogjorde för mig hur skönt det skulle bli att bo ihop med mig för jag "stökade inte ner så mycket". Nä nä...

 

Visserligen kanske inte så mycket oreda och prata om men ibland får jag tuppjuck och bara slänger och skvätter allt omkring mig och sen ser det ut som Jerusalems förstörelse, och jag orkar inte ta itu med det såhär på kvällen innan jag ska jobba så jag går och lägger mig och undviker skickligt att gå in i köket på morgonen, och skulle jag mot förmodan göra det så leker jag helt enkelt att röran inte finns... det är en illusioooon.... ;)

Grejer högt och lågt här och nu syns det att det är utflyttning times, jag ska försöka samla ork till att hämta kartongerna efter jobbet imorgon så det blir lite tommare i lägenheten, lättare att fortsätta då om man ser att det faktiskt försvinner saker.