Moments

Visst är det kul att man kan träffa intressanta människor precis när som helst och i de mest olika situationer? Hade ett sånt moment nyss, när paret som köpte min bokhylla kom för och hämta den. De hälsade glatt på mina hundar och jag märkte att kvinnan pratade engelska, så tänkte att jag här hade en chans att praktisera lite av språket på hemmaplan. Det visade sig att hon var amerikanska, kom från Kalifornien och hade en dotter som hade bott i New York i flera år nu som hon hade hjälpt flytta från Manhattan för några månader sen, dottern var nu bosatt i Skottland och pluggade teater. Vad är oddsen liksom? Så medans hennes stackars svenne-man baxade ut delarna av hyllan på en kärra hade hon och jag en riktigt intressant pratstund om NY, Skottland, svenskarnas attityd jämfört med dessa länder, skådisbranschen i USA, getuppfödning (hon har precis startat ett eget företag i Sverige med produkter gjorda av getmjölk) och mycket annat, skitkul! Jag blev alldeles till mig över att få lovorda New York med en amerikan och hon sa att hon tyckte det var så roligt att se en svensk som pratade så mycket och var så social ;) när hela hyllan sen var inlastad var det nästan sorgligt att de var tvungna att åka, och hon gav mig en stor kram och önskade mig lycka till med Irland och hela alltet, blev faktiskt riktigt rörd. De var här i kanske en halvtimme bara, men det räckte för att jag nu sitter här alldeles varm om hjärtat och på så bra humör, tänk att ett kort möte med en total främling kan ge så mycket :) Jag hoppas jag gjorde ett liknande intryck på dem.

I övrigt så ser det ut som FAN här just nu, bakom bokhyllan låg den största boaorm av damm jag nånsin sett och dussintals ben och tuggrejer som hundarna lyckats kila in. Rummet är fullt av kartonger och jag är nu i skriande behov av fler, så efter den här pausen med lite kaffe (snodde några skedar av mamma igår, hehe) ska jag ta en snabb prommis med vovvarna och åka upp till huset och snoka runt lite efter fler (och kanske sno åt mig några fler skopor kaffe, haha fan vad snåler jag är alltså, men mitt bankkonto skrämmer mig fan, köper INGET mer förrän jag får lön nästa vecka och då ska jag ofc köpa ett pkt  till mamma) och sen ta itu med och skruva ner hyllor.

Jag hörde en väldigt vacker melodi komma från ett Smallville-avsnitt på TV och kollade genast upp vilka låtar som var med och hittade den dirr, nu spelas den om och om här hemma, sorgsen men otroligt vacker <3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Jzu3Ihyq50c]