Assistans

Passar på och skriva lite medans jag väntar på att klyftpotatisen ska bli färdig i ugnen. Har stått och stekt hemmagjorda hamburgare, samtidigt som jag har kokat vatten i tre kastruller + vattenkokaren. Vår ryggskottare behövde ta ett bad och varmvatten är en bristvara i den här lägenheten, men vad gör man inte för sin patient när man ska föreställa expert på omvårdnad... ;) Det har varit en del farande på mig under morgonkvisten, har nästan känts som och vara tillbaka på jobbet, men nu börjar han bli bättre iaf och njuter av de små segrarna, som att kunna ta på sig byxor. Jag ska fan aldrig mer skoja om att min rygg redan är sabbad när folk ber mig ta det lugnt med den, uppenbarligen går det att få den sabbad 10 ggr värre och det vill jag inte vara med om. Ruggigt. Nu är det näst sista dagen för mig innan det är dags och åka hem med, har ju imorrn med men jag kommer nog hinna åka iväg innan folket kommer hem. Får passa på och kramas lite extra under kvällen :) men jag åker nog hit i december med, över en helg bara, för och handla julklappar och dumpa kläder. Då har jag antagligen också sökt jobb på IBM, så får vi se hur det går med det. Förhoppningsvis också en ny lägenhet snart.

Inte tagit några nya bilder idag så får pussla in två bilder på lite fina julgranskulor istället :)