Grym mat och grym film.

Åkte ner till stan runt tretiden och gick och käka på ett ställe som heter The Old Mill, där vi egentligen skulle ha käkat sist jag var nere men vi blev iväglockade till ett annat ställe. Kan ju säga att Old Mill slog det stället med hästlängder, så himla god mat, och inredd i traditionell irländsk stil. Min förrätt bestod av en soppa, eller bisque, gjord på rökt lax, räkor, tomatsåsoch vitt vin, smakade helt underbart och då är jag ändå inte nån sopp-människa. Till det fick jag ett jättegott bröd som smakade lite som sirapsbröd, det såg torrt och hårt ut men var saftigt och sött. Stefan tog vitlöksbröd med dipp, skulle kunna äta bägge två kilovis... och båda tog Fish and Chips som huvudrätt, klart godkänt och väldigt fin fisk. Skippade efterrätten, bägge var proppmätta vid det laget och jag satt dessutom och kämpade med ett jätteglas Guinness. Ska det ätas nånstans under shoppingresan så är det The Old Mill som gäller ;)

 

Efteråt mötte vi upp Adde som inhandlade öl till kvällen, vinkade av honom och satte kurs mot biografen. Det blev Paranormal Activity, och jag tror fan aldrig jag ska se en skräckfilm hemma igen... jag som håller på och skita ner mig på grund av surroundljud folk har hemma hade nästan problem och andas inne i salongen, speciellt eftersom 2:an har mer höga smällar och ljud än 1:an. Den var lite seg i början men när den väl kom igång blev man inte besviken. Jag tyckte ettan var creepy men levde inte riktigt upp till den hypen den hade. 2:an var nog ännu läskigare, kanske för att jag inte hade några förväntningar. När det väl börjar med otäckheterna accelererar det snabbt och det slutar inte vid the grande finale heller utan blir ÄNNU värre.

Stefan var helt skärrad efteråt och jag hade  faktiskt rysningar kvar ett bra tag . Klart sevärd för oss pervon som älskar att bli rädda...

 

Nu sitter vi hemma i lägenheten igen och lugnar ner oss lite, jag köpte några celtic cider som heter Druid, smakar som vin ungefär. Ska se serier och koppla bort hemskheterna från näthinnan. Burr!