Even lazier söndag.

Idag har det inte hänt mycket spännande. Sov länge, gick upp, söndagar är tydligen städdagar och som gäst slipper man inte undan här heller ;) min lott föll på och skura dörrhandtag och lysknapparna. Yeah... det har aldrig funnits så välpolerade dörrhandtag och skinande rena lysknappar inom de här väggarna som nu! I are queen of the dörrhandtag polishing... Lite mer småplock var det dock och när det till sist bara var dammsugning och moppning kvar, som var Jonas share of the deal, får Adde all världens jävla otur samlad på en och samma ställe, nämligen ländryggen och i form av ett förmodat ryggskott, och är hänvisad till att ligga på golvet i över en timme innan han lyckas ta sig till Stefans säng och där ligger han ännu. klockan halv åtta på kvällen =/ jävliga grejer det där, stackaren kan knappt röra sig överhuvudtaget. Vi får väl se hur det hela artar sig under natten och morgondagen.

Jag och Stefan tog oss ner till stan för och inhandla veckans mat iaf, blev en raid inne på Lidl och jag hittade en ny älskare i form av en halvmeter hög påse med chips, eller närmare bestämt, 30 påsar chips i alla möjliga smaker. I´m in luuv...Vi köpte varsin och de står nu och tronar i varsitt rum och det är väl bara en tidsfråga innan ett och ett halvt kilo chips är borta bland alla chipsoholics här.

Måste bara bifoga två bilder jag knäppte på vägen hem i bussen, de ser inte alls lika roliga ut som det faktiskt var, eller snarare sagt så är det min bisarra humor som gör att jag (och Stefan då) finner sånt här roligt ^^ Lite internt skämt om duvor. Det fanns hur många fina kablar att sitta och chilla på som helst, men nu hade typ 100 duvor bestämt sig för att sitta och trängas på en och samma kabel och de som inte lyckades ro iland ynnesten att placera en fot på The Cable of Doom, placerade sig helt enkelt så nära som möjligt på utskjutande tegelstenar och fönsterbleck. Pricken över i:et var också att det under alla dessa flaxande, käbblande kabelduvor satt två katter på ett staket och stirrade uppåt på hela härligheten, säkerligen i hopp om att en missgynnsam duva ska bli nerknockad av rivalerna och hamna tillräckligt nära katternas gap. Ja ni hör... vi fann detta oerhört roande i vilket fall ;)