Lazy lördagmorgon.

Eller morgon, det är lunch nu. Bara jag och Stefan uppe, de andra ligger och sover och drar timmerstockar för fullt. Adde och jag var på en privat tillställning igår med lite jobbarkompisar + annat folk, tog några öl och språkade lite och sen kom vi väl hem vid tolvtiden. Jonas gav sig ut på äventyr och kom hem nån gång imorse, vaknade av att han försökte raida kylskåpet lite diskret (not) och sen dundra i säng. Så nu tar de igen veckans förlorade sömn och jag och Stefan delar systerligt och broderligt på hans säng och surfar runt med våra netbooks. Dagen blir nog lugn, alla ska vakna till liv och sen ska Adde på teamnight med sitt konto, så jag och Stefan funderade på att dra och se Paranormal Activity 2 på bio ikväll.

Nu har jag fått känna på lite irländskt oväder med, det blåser en hel del här nu och störtregnar med jämna mellanrum. Fortf skiner solen men varmt är det definitivt inte längre. Inga stora förhoppningar om snö, taxichauffören häromdan sa att det inte är ofta det kommer snö hit. Jag hoppas allt snökaos hemma i Sverige är över tills jag kommer hem... snö är ok men inte tillsammans med en massa blåst och skit :)