Staden Dublin

Slänger in lite bilder på själva city också, kom på att det varit ont om sådana hittills. De flesta ligger på Facebook. Dublin är faktiskt en väldigt mysig stad, med många gamla byggnader och suspekta affärer och bakgator och en rätt färgstark arkitektur. Och en hel massa pubar ofc.

 

Måste berätta om en rolig sak ang bilden nedan, lite ego-talk kanske men det var rätt sött :) Stefan skulle ta en bild av mig och jag stod vid stolpen och försökte se lite lagom blasé ut. Plötsligt börjar han garva och nickar åt vägen till. Då ser jag en skåpbil med två snubbar i framsätet plus en tredje som hänger över dem från baksätet, och alla tre verkligen stirrbligar på mig och skrattar, de såg ut lite som från en tecknad serie, ångrar att jag inte tog kort på dem :) när de ser att både jag och Stefan tittar på dem så får jag ett stort leende och ett "Just have to say, if you don´t mind, you look wonderful".  Awww.... saken är den med att folk är inte så värst välklädda här utan de flesta springer runt i bekväma myskläder, så bara det att jag hade en annan färg på kappan än svart och hade håret kammat gjorde nog sitt till ;)

Gud så ego jag känner mig nu men det var faktiskt gulligt, det är inte så ofta nån faktiskt har guts till och ge folk komplimanger såhär, det är nåt man borde tänka på mer.