Mer julbilder!

Det blev en heldag på stan idag, vi har knallat runt i en massa olika butiker och gallerior och jag har tagit kort som en galning, och sett säkert 30 olika julklappar som jag ska åka hit och köpa sen. Tog ännu en runda inne på Julparadiset och drömde lite om obegränsade tillgångar så att jag kan köpa halva affären och dekorera med...

Jag får portionera ut bilderna lite i inläggen annars blir det bara en hel bildkavalkad :) vi hittade också Forever 21 som ska öppna här imorgon. Det blev ju inte av att jag handlade där i NY, så då är det väl precis lagom (och livsfarligt) att de ska öppna lagom till att jag ska komma hit permanent.

Även en nyöppnad lite supermarket fick mig att börja dregla, på grund av att de hade superbilliga ljus, stora som as och luktade som fasen. Det ska bli en doftoas i lägenheten...

Man kunde även köpa ett alldeles eget sjungande Elvishuvud!

 

Självfallet gjordes det ett besök på Starbucks med, och där fortsätter hela jul-hysterin med speciella jul-kaffedrinkar. Inhandlade en Gingerbread Latte med grädde ovanpå, mycket pepparkakssmak för pengarna <3