Julklappstips

Kan faktiskt rekommendera att åka hit över en helg för lite julshopping, man behöver verkligen inte gå långt för och hitta en perfekt affär med en massa fina och behändiga saker och de ligger bekvämt på rad allihopa. Det finns märkesbutiker i galleriorna med Dior, Gucci, Mulberry etc, och på andra sidan ligger Topshop, Zara och självklart Penneys då, med riktigt billiga saker. Det finns affärer med bara en massa designade tvålar, chokladaffärer med precis allt som går att finns gjort i choklad, butiker med enbart bling-bling-skal till mobiler och en affär customized till den nykläckte gangstan med diamantprydda loafers och passande halvkilosglitter att hänga runt halsen.Det fanns till och med en butik som hette Mothercare och där inne kunde du hitta massvis med fina saker till din baby, bekvämt uppdelat i pojke och flicka-avdelningar.