God morgon!

Sitter och äter svingoa, färdiggjorda pannkakor som vi hittade igår. Mjuka och saftiga, bara stoppa ner i brödrosten nån minut för och värma och sen på med sylt eller smör. Mmmm.... smakar NÄSTAN som de pannkakor jag åt i New York, fast de var ju nygräddade och proppade med lönnsirap och smör. Jag kom på, jag får fan sitta och skriva några inlägg om New York ibland med, i efterskott, och ha i en särskild kategori, så kan jag skriva ner lite minnen och ha en liten bilddagbok om det också. Bland det bästa jag nånsin gjort, New York <3 Irlandsfrukost.                                                                NY - Pannkakor

 

Jag fick ett brutalt uppvaknande förut när det ringde på porttelefonen. Det var nog den värsta ringsignal jag nånsin hört, den verkligen skar genom märg och ben, så högljutt att det vibrerade i kroppen och det vaknade jag till av med ren och skär panik och hjärtat bankandes i 280. Postbudet med ett paket. Stefan är hemma med mig idag igen, han blev hemskickad från jobbet för att han fortf är för sjuk, så han fick ta hand om det hela och lugna ner mig. Jag tog mig friheten att krypa ner i hans säng med hans ubersköna, extremstora, mjuka täcke när de åkte imorse, för och få några timmars bekväm sömn i en säng här. När han sen kom hem och smög sig in i sitt rum för och lämna kläder var jag redigt sömndrucken och tänkte att han kanske ville ha tillbaka sin säng, så jag kläcker ur mig "Vill du ligga?"... Det tog inte lång stund förrän den meningen hade citerats och outats ett flertal ggr på Facebook...

Jag fick i uppdrag att ta med mig scartkabel till Addes Xbox så att de äntligen kunde spela på det. Misstänker att det blir svårt att få attention i helgen sen när alla ska superslappa och slåss om och spela :) Jonas har till och med köpt koffeintabletter, om det är i syftet att just spela Xbox hela nätterna vet jag inte (men jag hoppas inte det, sover ju några cm från TV:n och Jonas blir fan läskig när han spelar...).