Biomys

Många inlägg har det blivit idag, och här kommer ett till. Sista för idag iaf, eller rättare sagt, det första för fredagen eftersom kl är efter 12 :) Jag och Adde har varit på bio och sett Despicable Me, eller Dumma Mig som den heter i Sverige. Väldigt underhållande film som fick mig både och garva och bli gråtfärdig (snubben som har huvudrollen är så jävla elak i början så det är inte sant! Och sen blir allt så sentimentalt) och klart värd att ses. 3D  också :) Efteråt gick vi in en snabbis på Fibbers och tog varsin öl, en pub utan irländsk livemusik men med stort utrymme och en livlig uteservering. Under dagen har jag också fixat mat till folket i form av en feting-köttfärslimpa, den första jag nånsin gjort, proppad med ost och lök och penslad med vitlökssmör och gjord av över ett kilo köttfärs. Trodde den skulle ta evigheter att grädda. Men det gick rätt fort och folket åt, Jonas kom med översvallande beröm. Antingen var det faktiskt gott, eller så är mathållningen så undernådig overall att allt som inte skulle funka lika bra som hundmat tas emot med tacksamhet ;) Nevar, det tror jag inte... är nog dags och sova nu. Får roa mig lite själv imorgon när gänget sticker till jobbet, se vad en hittar på då. Gonatt!