5 timmars City Centre vandring.

Då sitter man här igen, i den gamla lägenheten. Jonas sitter vid datorn och härjar, som vanligt. Adde ligger och superslappar i soffan, som vanligt. Stefan kalasar på gottet jag hade med mig, som vanligt. Det enda som är nytt är väl Elina som är det senaste tillskottet här. Och jag bloggar och frustar över den sega bilduppdateringen. Efter att jag tagit taxi till lägenheten och lämpat av mina väskor tog jag bussen ner till City Centre och hade fem timmar att slå ihjäl innan jag kunde sammanstråla med de andra. Fem timmar visade sig vara rätt så lång tid att fylla med aktiviteter, det är inte riktigt lika kul o springa i affärer när du inte kan köpa nåt. Jag plågade mig själv lite genom att leta upp Topshop och gå och dregla över alla fancy kläder. Sen vips så stod jag mitt inne i JulParadiset; en inredningsavdelning med massor, MASSOR, av de mest otroliga juldekorationer. Här skulle alla julfantaster hemma vara. Gud så vackra saker. De har redan börjar med julskyltning och tomtar och skit överallt och det här var verkligen pricken över i:et.

Märker nu med att det inte funkar alls och ladda upp bilder, så får spara det och blogga lite mer imorgon när folket är på jobbet istället. Har massor av fina julsakerbilder och inköp att visa :)

Blir tidigt sängdags här nu, inte sovit på två dygn typ, däcka i den gamla skinnsoffan igen. Gonatt!