Nu håller vi alla tummar.

Börjar oroa mig rätt mycket faktiskt, det rapporteras om kaos med kollektivtrafik både här och där och Arlanda har visst haft problem, nu är jag livrädd att det ska ställas in flyg på Skavsta eller att bussen är försenad. Visserligen har det börjat lätta något med snöyran men det är snorhalt på vägarna, jag har sniglat runt i trettio hela dan känns det som, alla ärenden har tagit världens tid. Nu har jag iaf inhandlat alla önskemål och ska ägna kvällen åt att packa om i mina väskor eftersom de är knökafulla bägge två. Det är mest godis och chips som har efterfrågats av nån lustig anledning... men har även köpt med lite specialgrejer som de inte vet om, hoppas det klarar sig under flygturen :) Sen får jag se om det blir nån sömn, ska åka om fem timmar så knappt nån idé och lägga sig, får sova på bussen och flyget ist. Om det blir av... (håller tummar, tår och tänder).